Gratis webinar voor ouders van een overleden baby:
Rouwen met de riemen de je hebt

Het verliezen van je baby is een ingrijpende gebeurtenis. Je leven staat volledig op z’n kop. Terwijl de wereld om je heen door lijkt te draaien, staat jouw wereld stil. En dan komt de hele Corona crisis er nog bij.

Je probeert de draad weer op te pakken, maar dat valt nog niet mee. Het verdriet en het gemis beheersen je dag. Je emoties lijken alle kanten op te gaan. Je kunt niet of nauwelijks concentreren en het gemis aan sociale steun en afleiding dragen ook niet bij aan het vinden van een balans.

Soms heb je een goede dag en lijkt het beter te gaan, om een dag later weer te ontdekken dat je er nog lang niet bent. De herinneringen die je hebt zijn tegelijkertijd mooi en ontzettend pijnlijk. Liefde en verdriet wisselen elkaar af. Het op en neer gaan van je emoties kost ontzettend veel tijd en energie.

Het lijkt een onmogelijke opgave, je leven oppakken. En toch wil je verder. Zonder het een ‘plekje te moeten geven’. Je wilt je gewoon weer gelukkig kunnen voelen, met de liefde voor je baby in je hart.

Hoe werkt dat nou eigenlijk, rouwen? En hoe doe je dat? Kun je ooit weer gelukkig worden? En hoe dan?

In dit webinar geef ik je praktische tips om met al deze tegenstrijdige gevoelens om te gaan. Je krijgt meer inzicht in het rouwproces, zodat je je eigen emoties (én die van je partner) beter begrijpt. Je ervaart meer rust in je hoofd en je krijgt meer vertrouwen in jezelf en de toekomst.

Contact

06 443 45 495
hiske@hiskekuilman.nl

Schrijverskwartier 9
1967 JH Heemskerk

KVK 71312749

Facebook

Pin It on Pinterest