Persoonlijke Coaching

Ik heb een beperkt aantal plekken voor persoonlijke coaching. Wil jij graag 1-op-1 begeleiding na het verliezen van je baby? Wil jij je leven oppakken, maar heb je geen idee hoe je dit doet? Dan kan persoonlijke coaching voor jou de oplossing zijn.

Ik ben je persoonlijke coach.

In een traject van 3 maanden gaan we samen aan de slag met jouw verlies. We kijken naar de impact die het op je leven heeft, naar de manier waarop je hiermee omgaat en je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het verlies in je leven te integreren.

Jouw verhaal en emoties staan centraal. 

Ik ben altijd open en eerlijk en geef je feedback op wat ik je hoor zeggen en doen. Ik laat je ervaren dat je kunt rouwen om je kindje en tegelijkertijd ook weer ruimte kunt maken voor andere dingen. We werken aan je zelfvertrouwen, veerkracht en energie, zodat je weer durft te dromen van een mooie toekomst.

We hebben elke maand een persoonlijk 1-op-1 gesprek en daarnaast krijg je 3 maanden toegang tot het online programma Ruimte voor Rouw.
Tussendoor kun je mij mailen als je vastloopt of een vraag hebt.

 

We doen het samen.

Hoe zou het voor je zijn als:

Z

De liefde en trots voor je kindje overheersen en het verdriet meer naar de achtergrond verdwijnt? Niet omdat het er niet meer is, maar omdat jij er beter mee kunt omgaan?

Z

Je meer rust in je hoofd hebt, omdat je niet meer de hele dag bezig bent met je overleden baby?

Z

Je beter om kunt gaan met pieken en dalen in je emoties zodat je hierdoor niet steeds helemaal van de kaart bent?

Z

Je je energie veel beter kunt inzetten voor de dingen die jij belangrijk vindt?

Z

De relatie met je partner en de mensen om je heen verbetert omdat jullie elkaar beter begrijpen en je zelf aan kunt geven wat jij nodig hebt?

Z

Je beter om kunt gaan met tegenslagen en je jouw verlies in kunt zetten als kracht?

Z

Je weer vertrouwen hebt in jezelf en in de toekomst?

Je moet het zelf doen. Maar dat betekent niet dat je het alleen hoeft te doen.

Wat houdt het persoonlijke coaching traject praktisch gezien in?

I

Elke maand een 1-op-1 coaching gesprek.

I

12 weken toegang tot het programma Ruimte voor Rouw en alles wat daarbij hoort: de online academie, het welkomstpakket met Hugo Magazine 1 en 2, een werkboek en een mooi notitieboek, toegang tot de besloten Facebookgroep en elke maand een online vraag- en antwoord sessie.

I

Persoonlijk contact gedurende het traject. Ik ben er voor al je vragen, op momenten dat je het moeilijk hebt of tegen specifieke situaties aanloopt.

 

De investering is 750 euro incl. BTW

De gesprekken vinden plaats via Zoom.

Contactformulier

Wil je graag meer informatie of wil je overleggen of dit voor jou geschikt is? Neem dan contact met mij op. Ik heb elke maand slechts enkele plekken beschikbaar.