Live Workshop

No Story, No Glory

Direct aanmelden
P

Spreken

Met een goed verhaal het podium op, waar moet je op letten?

P

Jouw verhaal

Jouw verhaal inzetten in je marketing, hoe doe je dat?

P

Storytelling

Hoe maak je effectief gebruik van storytelling technieken?

De kracht van spreken


Spreken is één van de meest krachtige marketingtools die er bestaan. Je kunt er grote groepen potentiële klanten mee bereiken. Maar wat ga je vertellen? Hoe kun je jouw verhaal inzetten in je marketing?

Het gebruik van storytelling technieken is essentieel om met een goed verhaal het podium op te gaan.

Maar dat klinkt makkelijker dan het is. Want met gewoon een verhaal vertellen ben je er nog niet.

Heb je je wel eens afgevraagd hoe sommige sprekers met hun verhalen mensen kunnen betoveren en overtuigen? Het goede nieuws is: ook jij kunt dit leren en jouw impact, expertstatus en omzet verhogen!

In de live workshop ‘No Story, No Glory’ leer ik je hoe jij een meeslepend verhaal kunt vertellen, waarmee je niet alleen je publiek raakt, maar ook geboeid houdt tot het einde.

Ik ga je leren hoe je verhalen kunt creëren die blijven hangen, je publiek aanspreken en je boodschap effectief overbrengen. Of je nu net begint of al een ervaren ondernemer bent, deze workshop geeft je tips, inzichten en technieken die iedereen kan gebruiken.

Na deze interactieve workshop zul je nooit meer een saaie pitch of lezing geven!

;

Hiske Kuilman

Sprekerscoach voor ondernemers

In 2015 verloor ik onverwachts mijn zoon Hugo tijdens de bevalling. Ik vroeg me af of ik ooit weer gelukkig kon worden. Want hoe ga je verder als je leven totaal anders loopt dat je had gehoopt of gepland?

Toch was dit niet het einde van mijn leven. Het was het begin van iets nieuws.

De afgelopen jaren heb ik honderden, misschien wel duizenden keren Hugo’s verhaal gedeeld en was dat dé reden dat mijn coachingpraktijk en trainingsbureau snel succesvol werden.  

Als spreker en sprekerscoach hou ik me de hele dag bezig met verhalen. Maar wat maakt een verhaal nou een goed verhaal? Een verhaal waar mensen naar willen luisteren. Een verhaal dat mensen bijblijft. Een verhaal waardoor mensen in actie komen?

Ik geloof dat spreken één van de meest krachtigste marketingtools is. Maar dan moet je wél weten wat je moet zeggen en doen. Ik zorg ervoor dat je met een goed verhaal het podium op gaat en ik leer hoe je de aandacht van het publiek krijgt én houdt. Ik zorg ervoor dat je je boodschap krachtig kunt formuleren zodat je publiek niet alleen fan wordt, maar ook klant.

Datum

2 februari 2024

Prijs

57 euro ex BTW (EARLY-BIRD)

Tijd

9.30 – 13.00

Locatie

YouMeet Utrecht

Waar?

Deze workshop vindt plaats bij YouMeet in Utrecht in een zaal met de toepasselijke naam ‘Speak.’

Voor wie?

Voor ondernemers die van spreken een converterende marketingtool willen maken.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met jouw verhaal. Hoe zet je dat in voor meer impact, expertstatus en omzet?

Na deze workshop…

P

Ken jij het geheim van een goede spreker.

P

Weet jij waarom verhalen onmisbaar zijn in je marketing.

P

Kun je de aandacht van je publiek pakken én houden.

P

Weet je hoe je storytelling kunt toepassen in je lezing of presentatie.

P

Kun jij spreken als succesvolle marketingtool inzetten.

No Story, No Glory

Live workshop op vrijdag 2 februari 2024 van 9.30 uur tot 13.00 uur bij YouMeet in Utrecht.

Een kaartje kost in de voorverkoop 57 euro ex btw.

 

FAQ

Is het iets voor mij?

Dat weet ik niet ;-). Ik weet wel dat als je ondernemer bent en je graag meer impact, expertstatus en omzet wil, je hier zeker iets gaat leren.

Ik heb al eerder iets bij jou gevolgd.

Wat leuk! Dan weet je al dat een goede lezing of presentatie meer is dan gewoon een verhaal vertellen. Deze workshop is weer nieuw en is live, dus ik weet zeker dat je hier weer iets van leert!

Ik spreek al / Ik spreek nog niet / Ik ga nog liever dood dan het podium op

In al deze gevallen is deze workshop waardevol. Of je nu net begint of al een ervaren ondernemer bent, deze workshop geeft je tips, inzichten en technieken die iedereen kan gebruiken.

Oh en een podium is niet alleen het Ziggo Dome. Spreken kan ook op een netwerkbijeenkomst, de bibliotheek, een insta live, een webinar of een summit.

Tot wanneer geldt het early bird tarief?

Totdat ik denk dat het tijd is om de prijs te verhogen ;-).

Is de locatie goed bereikbaar?

Ja de locatie is goed bereikbaar. Parkeren kan op P+R Papendorp. Een routebeschrijving vindt je hier.

Is er lunch inbegrepen?

We starten om 9.30 uur en de workshop duurt tot 13.00 uur. Er staan na afloop broodjes klaar die je in het restaurant kunt opeten of meenemen.

Ik kan niet op deze dag, komt deze nog terug?

Dat hoop ik wel, maar ik geef nooit garanties.

Ik heb meegedaan aan de workshop van Hiske, no story no glory. In een halve dag heb ik al heel veel geleerd en vooral geleerd dat er nog zoveel te leren is. Presenteren is een vak! Niet alleen een vak dat Hiske zelf verstaat, maar die ze ook op een hele leuke, laagdrempelige enthousiaste manier weet over te brengen. Ik heb genoten van de workshop, die afwisselende, informatief en inspirerend was. Echt een aanrader!

Maartje Lute - De RouwRevolutie

“Oh dus dat doe ik verkeerd”, is wat ik dacht toen ik vorige week in workshop No Story, No Glory zat bij Hiske.

Meerdere keren heb ik op het podium gestaan als spreker, maar bij de workshop over het spreken kreeg ik helder wat mijn grote valkuil is. Het moet bij mij altijd echt nuttig zijn wat ik zeg, dus ik gaf teveel aan informatie, waardoor de luisteraars door de bomen het bos niet meer zagen. Dankzij de workshop weet ik nu wat ik kan ombuigen, zodat ik minder informatie spuw en toch heel veel waarde lever. Ik ging zo blij naar huis na de workshop en merkte dat ik de kennis meteen kon toepassen. Een echte aanrader dus, No Story, No Glory!

Ester Janssen - De Lichaamstolk

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij ’No story, No glory.’ Ik had me vrij last minute en impulsief ingeschreven, en had daardoor eigenlijk van te voren geen verwachtingen. Vanaf het eerste moment wist Hiske me te raken met haar manier van spreken en was ik erg onder de indruk van haar skills en kennis.

Ik kon goed merken dat het event niet even in een uurtje in elkaar was gezet, maar dat er echt goed na was gedacht over de diepere laag en de take home message. Ik ben naar huis gegaan met een hoop waardevolle tips en inspiratie, die ik direct ook heb kunnen toe passen in de talk die ik zelf afgelopen week zelf mocht geven.

Annemijn Broek - Stress & Burnout Coach

Yes ik ben erbij!