fbpx

Mini Masterclass  |  Verder na Verlies

Het verliezen van je baby is een ingrijpende gebeurtenis. Je leven staat volledig op z’n kop. Terwijl de wereld om je heen door lijkt te draaien, staat jouw wereld stil.

Je probeert de draad weer op te pakken, maar dat valt nog niet mee. Het verdriet en het gemis beheersen je dag. Je emoties lijken alle kanten op te gaan. 

Soms heb je een goede dag en lijkt het beter te gaan, om een dag later weer te ontdekken dat je er nog lang niet bent. Rouwen kost ontzettend veel tijd en energie.

Het lijkt een onmogelijke opgave, je leven oppakken. En toch wil je verder. Zonder het een ‘plekje te moeten geven’. Je wilt je gewoon weer gelukkig kunnen voelen, met de liefde voor je baby in je hart.

In deze middag neem ik je mee in de wereld van rouw en verlies. Want hoe werkt dat nou eigenlijk, rouwen? En hoe doe je dat? Kun je ooit weer gelukkig worden? En hoe dan?

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips. Niet om je verdriet te verwerken, maar om het te verweven in je leven.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Het is alweer ruim een week geleden dat ik aanwezig was bij de mini Masterclass ‘verder na verlies’. Ik vond het best spannend om te gaan en dat ook zonder mijn partner te doen. Wat ben ik blij dat ik gegaan ben.

Ik vond het fijn om alle processen uitgelegd te krijgen en hier herkenning in te vinden. Ook vond ik het fijn dat de cursus interactief was, maar dat je ook gewoon kon luisteren. Niets moest en alles was goed, zo voelde het ook. Voor mij heeft het echt meer inzicht en rust gebracht in de rouwprocessen en dat ik op de goede weg ben met dit intense verlies en verdriet in mijn leven.

Onwijs bedankt voor deze aanvulling en keep up the good work.

Cisca, mama van Adam*

 

 

Wat hebben wij hier veel aan gehad. Vooral de herkenning is zo ontzettend fijn. Ikzelf dacht soms dat ik “gek” was, maar door deze bijeenkomst weet ik dat het niet zo is. Wat ik heel mooi vond was dat je aangaf dat je dit verdriet geen plekje kan geven, maar dat het verweven wordt in je leven. En zo is het ook.

Hoe jij daar stond en hoe jij jouw verhaal vertelde geeft mij weer hoop voor de toekomst. Het zal altijd een groot verdriet zijn, maar ook ik zal op een dag weer vreugde ervaren. Deze bijeenkomst heeft een last van mijn schouders gehaald. Verlichting om weer verder te kunnen en een rust welke ik lange tijd niet heb gevoeld. Het zal nog een lange weg worden, maar ik kom er wel. Bedankt dat jij mij deze hoop weer terug hebt gegeven.

Bedankt voor deze mooie ervaring. Bedankt dat er mensen zijn zoals jij.

Natasja

 

Zaterdag mochten we bij jou komen voor een mini masterclass. Zoveel herkenning!

Ook de theorie was fijn om te weten dat ‘verwerken’ niet bestaat, maar dat het verlies verweven word in je verdere leven. Maar ook dat een mindere/slechte dag niet hoeft te betekenen dat je weer terug bij af bent!

Zo fijn dat mensen begrijpen wat je meemaakt. Maar ook wel ‘apart’ dat je zo iets groots deelt met mensen die je daarna waarschijnlijk nooit meer ziet, maar wat ook juist aan de andere kan weer fijn is.

Hiske, heel erg bedankt! De theorie, de vragen die we konden stellen, de herkenning, we hebben er super veel aan gehad!

Angela

Datum – Zaterdag 18 april 2020 van 10.00 uur tot 13.00 uur.
GEANNULEERD IVM CORONA MAATREGELEN. NIEUWE DATUM VOLGT.

JE KUNT JE HIER INSCHRIJVEN VOOR HET GRATIS WEBINAR: ROUWEN MET DE RIEMEN DIE JE HEBT

Locatie – Gezondheidscentrum Broekpolder in Heemskerk

Kosten – 35 euro incl BTW, koffie, thee en lekkers

Contact

06 443 45 495
hiske@hiskekuilman.nl

Schrijverskwartier 9
1967 JH Heemskerk

KVK 71312749

Facebook

Pin It on Pinterest