fbpx

Mini Masterclass  |  Verder na Verlies

Het verliezen van je baby is een ingrijpende gebeurtenis. Je leven staat volledig op z’n kop. Terwijl de wereld om je heen door lijkt te draaien, staat jouw wereld stil.

Je probeert de draad weer op te pakken, maar dat valt nog niet mee. Het verdriet en het gemis beheersen je dag. Je emoties lijken alle kanten op te gaan. 

Soms heb je een goede dag en lijkt het beter te gaan, om een dag later weer te ontdekken dat je er nog lang niet bent. Rouwen kost ontzettend veel tijd en energie.

Het lijkt een onmogelijke opgave, je leven oppakken. En toch wil je verder. Zonder het een ‘plekje te moeten geven’. Je wilt je gewoon weer gelukkig kunnen voelen, met de liefde voor je baby in je hart.

In deze middag neem ik je mee in de wereld van rouw en verlies. Want hoe werkt dat nou eigenlijk, rouwen? En hoe doe je dat? Kun je ooit weer gelukkig worden? En hoe dan?

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips. Niet om je verdriet te verwerken, maar om het te verweven in je leven.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Het is alweer ruim een week geleden dat ik aanwezig was bij de Mini Masterclass ‘Verder na Verlies’. Ik vond het best spannend om te gaan en dat ook zonder mijn partner te doen. Wat ben ik blij dat ik gegaan ben.

Ik vond het fijn om alle processen uitgelegd te krijgen en hier herkenning in te vinden. Ook vond ik het fijn dat de cursus interactief was, maar dat je ook gewoon kon luisteren. Niets moest en alles was goed, zo voelde het ook. Voor mij heeft het echt meer inzicht en rust gebracht in de rouwprocessen en dat ik op de goede weg ben met dit intense verlies en verdriet in mijn leven. 

Onwijs bedankt voor deze aanvulling en keep up the good work.

Liefs Cisca mama van Adam*

 

Datum – Zaterdag 2 november van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie – Gezondheidscentrum Broekpolder in Heemskerk

Kosten – 25 euro incl BTW

Contact

06 443 45 495
hiske@hiskekuilman.nl

Schrijverskwartier 9
1967 JH Heemskerk

KVK 71312749

Facebook

Pin It on Pinterest