Ik wéét dat het ooit weer goed komt,
maar het lijkt nog zo ver weg…

Voel jij je wel eens eenzaam in je verdriet? Wil je graag met iemand praten die weet wat je doormaakt en hoe dat voelt? Ik geef mini-sessies om die eerste stap zetten. Omdat het best wel een drempel is om om ‘hulp’ te vragen. Dit gesprek doen we via Zoom, zodat we elkaar ook kunnen zien. Ik geef je een aantal praktische tips voor meer rust in je hoofd en meer vertrouwen in de toekomst.

Het verliezen van je baby, of dat nou aan het begin van je zwangerschap is, tijdens de zwangerschap of bij de bevalling, is intens verdrietig. Het heeft een grote impact op alles in je leven. Het moeten leren leven met dit verlies is enorm moeilijk, maar niet onmogelijk. Ik geloof in een leven na verlies. Maar ik weet ook dat als je dit net hebt meegemaakt, het lijkt alsof dit nooit meer beter wordt. Ik help je graag om weer vooruit te kunnen kijken, zonder tekort te doen aan het verdriet en gemis.

Elke maand heb ik ruimte voor twee gratis gesprekken van 30 minuten. Vul via onderstaande link je gegevens in en dan hoor je aan het einde van de maand of je hiervoor geselecteerd bent.

Invulformulier

Ik vind het belangrijk om me voor te bereiden op ons gesprek. Zo kunnen we zo goed mogelijk gebruik maken van onze tijd samen. Wil je deze vragen alvast voor mij beantwoorden?

Het invullen is vanzelfsprekend vrijblijvend en ik behandel je antwoorden vertrouwelijk.

Ik probeer je altijd binnen twee werkdagen een reactie te sturen.