Hiske

Is het normaal om me zo te voelen?”

De vragen die aan mij het meeste gesteld worden zijn: ‘Doe ik het wel goed?’, ‘Hoort dit erbij?’ en ‘Is dit wel normaal?’

Ik heb gemerkt in de afgelopen jaren dat veel ouders twijfelen of ze het wel goed doen. Vaak ken je niemand in je omgeving die het ook heeft meegemaakt om je aan te spiegelen of ken je wel mensen, maar doen die het heel anders dan dat jij het doet.

Soms heb je gewoon even de bevestiging nodig dat je het goed doet. Soms ben je met een aantal praktische tips en handvatten al een heel eind op weg. Om die reden kun je nu een 
‘Doe-ik-het-wel-goed-gesprek’ reserveren.

Dit is een eenmalig coaching sessie, waarin we samen naar jouw of jullie situatie kijken en ik je op weg kan helpen op de punten waarop je vastloopt of vragen over hebt. Het is dus geen traject, daarna moet je het zelf doen, maar in sommige situaties kan dit net dat ene zetje zijn dat je nodig hebt.

Interesse? Via de knop hiernaast boek je direct je coaching sessie.

Prijs: 150 euro incl. BTW
Duur: 1,5 uur
Locatie: online via Zoom

 

Na je reservering neem ik persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen.